Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Míša Růžičková - Vánoční show


Míša Růžičková - Vánoční show
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Míša Růžičková - Vánoční show (Kultura)
So 18.12.2021, 16:00


so 18.12. / 16 hod. / kinosál / 180 Kč

SHOW PRO DĚTI: Víte kolik dnů je do Vánoc? Můžeme si to spolu spočítat. Už jen pár dnů a budeme zpívat koledy u Vánočního stromečku. Abychom si čas zkrátili, vezmu vás do pohádkové zimní krajiny a můžeme si vytvořit tu správnou předvánoční atmosféru třeba u písničky Vánoční.

Protože máme rádi pohádky, tak zavítáme na královský zámek v písničce Začíná bál a Tanec princezen a pak postavíme Sněhuláky potkáme Trpaslíky a Sněhurku. Ke každým Vánocům patří také čert a anděl, o kterých toho hodně víme, protože je známe z vyprávění a písniček, jako třeba Čertoviny a Andílek. Rozloučíme se písničkou Kolik dnů je do Vánoc a nezapomeneme pozvat Popeláře, aby odvezli všechny odpadky, které nám zůstaly.

Těšíme se

Představení je vhodné pro děti od 2 let.

Každá osoba i dítě musí mít platnou vstupenku bez ohledu na věk.

Dítě se ZTP průkazem do 15 let má po předložení ZTP průkazu 50% slevu.

Během představení jsou děti zapojovány do písniček.

Délka představení je přibližně 60 minut, poté mají děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě, vyfotit se, nebo si nechat podepsat plakát, CD, DVD či tričko na předem označeném místě.

Podle aktuálního nařízení musejí při příchodu všichni diváci prokázat splnění jedné z následujících podmínek vstupu: odkaz zde.


Místo konání:Kinosál K3 Bohumín
Cena:180 Kč


Mapa:


Počet zhlédnutí: 1 423

Zpět

    Městský úřad