Město Bohumín

Co, kdy, kde ... - Divadelní festival na náměstí


Divadelní festival na náměstí
Akce ve formátu iCalendar pro vložení do Vašeho diáře    

Divadelní festival na náměstí (Kultura)
Út 20.6.2023 - So 24.6.2023, 19:00


út 20.6. až so 24.6. / nám. Svobody ve Starém Bohumíně

DIVADLO: festival amatérských divadel na pódiu - přímo na nám. Svobody ve Starém Bohumíně.

út 20.6. / 19 hod. / Muž jménem Ove / divadlo Lucie Semančíkové

Divadelní zpracování knihy Fredrika Backmana v podání divadelního souboru Divoši ze ZUŠ Karviná

Ove je na první pohled tvrdohlavý vznětlivý bručoun, který pohrdá všemi kolem a dává jim to zřetelně najevo. Sled událostí a situací umožní divákovi nahlédnout do nitra tohoto starého mrzouta. V příběhu se s laskavým humorem setkáme s tématem přátelství, pomoci druhému a poznáním, že nelze člověka soudit jen dle prvního dojmu. Jsou to hlavně činy, které rozhodují.

Hrají: Divoši

st 21.6. / 16 hod./ Modelka / divadlo ZUŠ Bohumín

Hlavní postava Vendula Koblížková postoupila do finále soutěže Miss XXL. Právě teď doma nahrává na kameru medailonek finalistky. Její zpověď je určená částečně pro kameru a částečně pro vlastní duši.

st 21.6. / 16.30 hod. / Elky / divadlo ZUŠ Bohumín

Holky Elky vypráví o tom, co se stane, když se tři "skvělé" modELKY sejdou při focení pro prestižní značku. Společné setkání s nadsázkou a s odstupem zachycuje povrchní lest prostředí modelingu a jeho konvence, aby nás vzápětí přivedlo k nečekané pointě absurdních rozměrů.

st 21.6. / 17 hod. / Generace Z / divadlo ZUŠ Bohumín

Představení Generace Z, je autorským počinem-divadlem, který zkoumá svět tak, jak ho vidí žáci II. st. ZUŠ Bohumín; hovoří o jejich problémech všedního dne i jejich tužbách.

st 21.6. / 19 hod. / Paní plukovníková / Divadlo Loukov

Příběh svérázné paní plukovníkové, která se odmítá rozloučit se zesnulým manžele. Syn Robert, nezaměstnaný architekt, rozvedený, věčně bez peněz. Bývalá snacha Ester, nervózně labilní, jde jen po penězích. Ufňukaná dcera Anika a hubatá pomocnice v domácnosti Krista. Bývalý milenec paní plukovníkové Vigo a psychiatr Frederik. To bude zápletka!

čt 22.6. / 19 hod. / Brejle / divadlo Sympatie

Úsměvná vztahová komedie z pera Jiřího Císlera. Lázeňská promenáda a ona a on ... Tak začíná naše laskavá, lehce hudební hříčka, k jejímuž zhlédnutí si vás dovolujeme pozvat. Naší hlavní a trvalou ambicí je, nabídnout divákům tímto titulem především kvalitní a vkusnou zábavu ... Úsměvná vztahová komedie, která je inspirována partnerským životem, zkušenostmi a zážitky, které zná a má každý z nás.

pá 23.6. / 19 hod. / S tvojí dcerou ne / divadlo BOBAN Bohumín

Příběh dvou docela obyčejných manželských párů způsobí nejprve lehkou zápletku. Postupně však doslova gejzír bláznivých situací, a to za přispění dospívající dcery, jejího kluka a ubohého bytaře, který přijde poctivě krást, zamotá se do světa intelektuálů a jen zírá, kam se to připletl.

so 24.6. / 10 hod. / Malující klauni Vláďa a Nicoleta / pro děti, spolek Bart

Malující klauni Vláďa a Nicoleta, malování pro malé i velké diváky. Pořádá spolek Bart.

so 24.6. / 19 hod. / Sen noci svatojánské / Divadlo Z Jednoho hrnce

„Jsme Divadlo z Jednoho Hrnce a patříme pod Lidovou konzervatoř a Múzickou školu v Ostravě. Budeme hrát Sen noci svatojánské na motivy W. Shakespeara. „




Místo konání:nám. Svobody ve Starém Bohumíně


Mapa:


Počet zhlédnutí: 678

Zpět

    Městský úřad