Město Bohumín

23.12.2014 - Co byste si přáli najít pod vánočním stromkem?

Zdroj: Karvinsko
Ročník a číslo: 51
Strana: 1
Autor: redakce

Zdeněk Bělík, primář ARO NsP Karviná-Ráj a vedoucí lékař orlovské nemocnice, Petrovice: Ten největší dárek, který o Štědrém dni nalézám, je společné setkání s mými nejbližšími u štědrovečerního stolu, což je to nejhezčí zakončení celého adventního času. V další dny se pak setkáváme také s dalšími členy mé rodiny a rodiny mé ženy a tyto chvíle jsou pro mne na vánočních svátcích to nejkrásnější.

Iva Sušková, ředitelka Městské knihovny Orlová: To hlavní kouzlo Vánoc pro mě spočívá v tom, že jsme celá rodina pohromadě a užíváme si tu atmosféru. A co si nejvíce přeji? Především ať jsme všichni zdraví, spokojení a šťastní. Jde sice o věci, které člověk pod stromečkem nenalezne, ale právě ony pro mě zkrátka k Vánocům patří nejvíce.

Dagmar Čížová, básnířka, Bohumín: Nemám žádné materiální přání. Jediné, co mě teď napadlo, že by tam mohl sedět sponzor, abych mohla vydávat další knihy. A nemusel by tam ani sedět, stačila by nabídka v obálce.

Ondřej Packan, dirigent dechového orchestru Májovák, Karviná: Asi to, co bych si přál, je, aby všechny koncerty našeho orchestru vždy dopadly tak dobře jako ty letošní.

Petr Wiecek, primář gynekologicko-porodnického oddělení havířovské nemocnice: Pro mě je nejdůležitější prožití vánočních svátků s rodinou. Najít si u stromečku čas si povykládat a zavzpomínat i na ty, co už tu s námi nejsou. Z dárků by mě určitě potěšila čtečka elektronických knih a nějaké drobné překvapení.

Pavel Vrba, trenér české fotbalové reprezentace, Havířov: Ve svém věku jsem už na dárky pod vánočním stromečkem trochu skromnější. Nejvíce mě potěší, když se na Vánoce sejde celá rodina. Krásný dárek už jsem dostal před dvěma měsíci, kdy se nám narodila vnučka Antonie.



    Městský úřad