Město Bohumín

23.1.
2012

Pracoviště Czechpointu na radnici ověřuje podpisy

DOTAZ OBČANA:

Proč na CZECHPOINTu Městského úřadu Bohumín není možné si nechat ověřit podpis? V pátek jsem navštívil výše uvedené místo za účelem ověření podpisu. Pracovnicí mi bylo sděleno, že to zde nedělají. Odkázala mě na matriku. Tam nikdo nebyl, protože bylo zamčeno, tak jsem se vrátil zpět na CZECHPOINT. Byl jsem ale nasměrován na hlavní poštu v Bohumíně, kde jsem konečně dosáhl svého.


ODPOVĚĎ Z RADNICE:

Pracoviště CZECHPOINTU Městského úřadu v Bohumíně službu ověření podpisu poskytuje. K ověřování podpisů je ale nutné speciální školení příslušného zaměstnance, bez kterého tento úkon nemůže poskytovat.

Oficiální úřední dny jsou na radnici v pondělí a ve středu. Snažíme se ale nerozlišovat tzv. "úřední" a "neúřední" dny a vycházíme klientům vstříc každý den. Je nutno ovšem počítat s tím, že kromě pondělí a středy mají zaměstnanci šetření v terénu a různá řízení i mimo úřad a nemusíte je proto v neúřední den zastihnout. To byl v pátek právě případ i pracovnic matriky.

Omlouvám se, došlo k pochybení na straně naší zaměstnankyně, se kterou jste na CZECHPOINTU jednal. Pokud není oprávněna podpis ověřit, měla si zjistit, zda jsou matrikářky přítomny a poskytnout Vám odpovídající informace. Věřím, že toto nedopatření nebude mít vliv na posuzování práce celého našeho městského úřadu.

Dagmar Fialová
tajemnice
MěÚ Bohumín


Počet zhlédnutí: 3 599

Zpět

    Městský úřad