Město Bohumín

15.11.
2007

Skupina Screamers v Bohumíně

Kde můžu zakoupit lístky na Screamers? Prý budou v Bohumíně a lístky už nejsou. Proč není někde upozornění? Když nebydlíme v centru, tak se nic nedovíme?

Vystoupení travesti skupiny Screamers není akcí pořádanou K3 Bohumín, ale aktivitou jiného pořadatelského subjektu, který si pro vystoupení v pátek 30. listopadu pronajal sál kina. Další ze služeb, kterou jsme pro pořadatele na klíč zajišťovali, je také například tisk vstupenek či jejich prodej v naší knihovně i v kině. Zajištění propagace již nebylo úlohou K3 Bohumín, a proto se plakáty na Screamers neobjevily na našich vývěsních plochách, ani v tištěné verzi programu K3 Bohumín.

Protože ale máme ambice informovat o komplexním společensko-kulturně-sportovním dění ve městě Bohumín, informace o programu se objevily na našich internetových stránkách. Doporučuji proto sledovat internetové stránky www.k3bohumin.cz. Kromě sekce naší organizace, resp. kultury, kina, knihovny, na nich naleznete také odkaz KAM v Bohumíně, kde je zveřejňován komplexní program akcí pro veřejnost, které organizátoři včas nahlásí. Sekce KAM v Bohumíně je rovněž viditelná na webových stránkách města www.mesto-bohumin.cz.

V tuto chvíli jsou na představení Screamers k dispozici poslední 3 přístavky a 3 místa v sále, ale každé je někde jinde. Zakoupit je mohou zájemci v knihovně.

Bc. Karel Balcar
ředitel K3 Bohumín


Počet zhlédnutí: 5 973

Zpět

    Městský úřad