close google translator menu
Dnes je Pondělí 24.9., svátek má Jaromír.
Jaromír - jméno slovanského původu. Znamená silný bojovník, slavící jaro, slavný silou, bujností.

Osobnosti narozené dnes:


  • Chad Michael Murray (*1981) - Americký herec
  • Klára Doležalová (*1973) - Česká moderátorka
  • Karel Janák (*1970) - Český filmový a televizní režisér
  • Yvetta Blanarovičová (*1963) - Československá herečka a zpěvačka
  • Veronika Freimanová (*1955) - Česká herečka
  • Jan Nedvěd (*1946) - Český zpěvák
  • Linda McCartney (*1941, +17.4.1998) - Americká fotografka
  • Józef Krupiński (*1930, +1.9.1998) - Polský básník
  • Jiří Kolář (*1914, +11.8.2002) - Český básník a výtvarník
  • Francis Scott Fitzgerald (*1896, +21.12.1940) - Americký spisovatel
  • Albrecht z Valdštejna (*1583, +25.2.1634) - Český šlechtic
Změnit velikost textu: A- |  A |  A+

Zpracovávané osobní údaje - základní informace

V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje město Bohumín informace o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době uschování osobních údajů zpracovávaných jednotlivými odbory Městského úřadu v Bohumíně. Podle ustanovení § 5 odst. 1 písm. e) uvedeného zákona jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování.

Zpracovávané osobní údaje

Strana: 1

Počet nalezených záznamů: 12
 
Naposledy aktualizované
Vygenerováno za 0.23 sekund