close google translator menu
Dnes je Středa 20.2., svátek má Oldřich.
Oldřich - jméno německého původu. Znamená bohatý vládce.

Osobnosti narozené dnes:


  • Rihanna (*1988) - Barbadoská zpěvačka
  • Martin Hanzal (*1987) - Český hokejový hráč
  • Kurt Cobain (*1967, +5.4.1994) - Americký zpěvák
  • Cindy Crawford (*1966) - Americká supermodelka a herečka
  • Charles Barkley (*1963) - Americký basketbalista
  • Pierre Boulle (*1912, +30.1.1994) - Francouzský spisovatel
  • Ansel Adams (*1902, +22.4.1984) - Americký fotograf
  • Jan Evangelista Urban (*1901, +7.1.1991) - Český teolog
  • Rudolf Jedlička (*1869, +26.10.1926) - Český lékař a mecenáš
  • Vojtěch Jírovec (*1763, +19.3.1850) - Český hudební skladatel
  • Jan Blahoslav (*1523, +24.11.1571) - Český spisovatel
Změnit velikost textu: A- |  A |  A+

Zpracovávané osobní údaje - základní informace

V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje město Bohumín informace o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době uschování osobních údajů zpracovávaných jednotlivými odbory Městského úřadu v Bohumíně. Podle ustanovení § 5 odst. 1 písm. e) uvedeného zákona jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování.

Zpracovávané osobní údaje

Strana: 1

Počet nalezených záznamů: 12
 

Naposledy aktualizované

Vygenerováno za 0.15 sekund